Lär dig skriva spännande av Olov Svedelid

skriva spännande

En bok som erbjuder mig användbara praktiska tips, råd och knep om hur jag kan skriva spännande. Jag finner även fem novellexempel som är speciellt utvalda för mig som läsare att använda till textanalys, att kritisera och lära mig av för att förbättra mitt skrivande.

Olov skriver på ett lättläst och förståeligt sätt om hur man kan förbättra sitt skrivande. De konkreta råden är korta, humoristiska och inspirerande. Visserligen känner jag igen vissa av tipsen, men då de är viktiga så är det inget som är störande, utan de är snarare en liten påminnelse till mig. När jag läst det sista bladet är jag så full av adrenalin och skrivarlust att jag vill sätta igång direkt med att skriva en riktig spännande bok. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.