Sammansvärjningen av Ursula Poznanski

Sammansvärjningen

Det här är andra delen i serien om Ria och hennes vänner som har växt upp i sfärernas trygghet. De är nu på flykt och lever i hemlighet i staden under staden. Ingen får veta var de är, de är hotade från olika sidor.

”Jag känner en glödande avund på honom. Han är befriad från alla känslor som någonsin kan ha plågat honom, medan mina kväver mig, genomborrar mig och pressar sönder mig under sin massiva tyngd. Plötsligt föraktar jag mig själv och det hjälper. Jag slår ner upproret i mitt inre med våld….Men jag har just insett ännu en sak. För andra gången på mycket kort tid har marken ryckts bort under mina fötter, och inte heller den här gången är det någon som talar om varför.”

Återigen har Ursula skrivit en spännande roman. Hon har verkligen imponerat på mig med sin skickliga förmåga att nagla fast mig vid hennes ord. Karaktärerna är fulla av liv. Intrigerna som hon skapar är intressanta och hemligheterna väcker min nyfikenhet att försöka lösa dem. Vill läsa nästa del nu! 🙂

Ps. Första delen i serien heter Sveket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.