Enklav av Ann Augirre

Enklav

Spadertvå är född i ett samhälle under jord. Hon trodde aldrig att hon skulle börja ifrågasätta och kritisera den trygghet som samhället gav henne.

Man kunde bli förvisad för nästan allt. Som småglin hade jag inte insett hur illa det var. Jag vågade inte uttrycka mina tankar eller rädslor. Enklavens trygghet började kännas som ett fängelse…”

Men en dag vänds allt upp och ner och hon inser att hon måste göra något drastiskt för att överleva och rädda de hon älskar.

”….Jag anade att de hade valt ut just Sten som en varning för att det var någon jag brydde mig om, för att vi växte upp tillsammans. De hade aldrig trott att jag skulle reagera så här.. Inte ens jag hade trott det.”

En mycket intressant historia som Ann lyckas skriva fram. En historia som är full av utmaningar, kamp för överlevnad och kärlek. Stundvis påminde Spadertvå mig om Katniss Everdeen. Lika stark, uppoffrande och modig, med en övermänskligt skicklig förmåga att slåss.

Är förväntansfull på att få läsa nästa del i serien 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.