Kråksystrarna och Trollriket av Malin Falch

Sonja, Espen och Lotta från serien Norrsken av Malin Falch sitter på några stenklippor och utövar magi inuti en liten glaskula på en bädd av mossa.

Kråksystrarna (del 3):
Björnar, Sonja och Lotta är nu hos det mystiska fjällfolket. Deras by är full av magi och vänliga människor men Sonja misstänker att deras ledare, Ravnda, döljer en mörk hemlighet. Kommer Lotta att få veta mer om sitt ursprung och hem?

Trollriket (del 4):
Sonja, Espen och Lotta ger sig denna gång ut på en farofylld färd in i trollriket för att rädda Sonjas farbror. På sin resa får de en oväntad medhjälpare. Men trots alla goda krafter som de har på sin sida kommer det att bli en mycket farlig resa. Kommer de att lyckas övermanna de enorma trollen?

Åh vad tycker om den här serien. Här finns allt som ger mig en bra läs-underhållning, delar som historia, vackra illustrationer, magi, vänskap och spänning med inslag av lite humor. Vill ha mer. Längtar såå till nästa del i serien:-) Tidigare delar i serien är Resan till Jotundalen(del1) och Vikingarna och oraklet(del2).


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.