Hur man botar en Feminist av Nanna Johansson

feminist

Nanna är kvinna som försöker göra allt för att passa in i det svenska samhället. Hon nätdejtar, söker jobb och engagerar sig i samhällets politik, men ändå blir det hela tiden knas. Hon får ingen kille, inget jobb och politikerna verkar inte lyssna på hennes förslag på hur man bör göra för att bland annat bekämpa brott.

”Frågan är om det är hon som borde förändras, eller det samhälle som anser att kvinnor behöver särskilda tjejpennor och att feminister botas med kuk.”Adlibris

Här nedan kommer lite smakprov ur boken och teman som hon tar upp.

Nanna söker jobb som häxa!smakprov.1

 Slagfärdigt och satiriskt!provsmak.

Den gamla goda tiden eller…?WP_20140814_018 

Ett klockrent humoristiskt seriealbum som får mig att skratta gott. Det är stundvis vasst och jag älskar verkligen att Nanna kan vara larvig mitt i allvaret.  

Hon blandar lätt en salig blandning av olika teman och när jag kommer till den delen då hon tipsar om temafester man kan ha 🙂 brister jag ut i  ett högt asgarv och har helt glömt bort att jag sitter på ett tåg. En äldre dam tittar chockat på mig. Jag förklarar snabbt att jag läser en riktigt rolig bok och delar med mig av det som fick mig att skratta högt. Det slutar med att jag och hon sitter där och skrattar tillsammans.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.