Glashuset av Rachel Caine

glashuset

Morganville är en speciell och udda liten stad. Hur speciell staden egentligen är upptäcker Claire när hon flyttar dit för att studera på universitetet. Problemen börjar när hon säger emot skolans drottning och blir utsatt för både misshandel och mordförsök.

Hon flyr för sitt liv och under flykten träffar hon på två killar och en tjej som bor i något de kallar Glashuset. Efter mycket om och men blir hon inneboende hos dem. De berättar att det finns vampyrer överallt och att de styr hela staden med järnhand.

Snart inser Claire att hon inte bara har ett problem utan två.

Jag gillade att berättelsen aldrig stod stilla och språket var så lätt att jag inte reflekterade mycket över det. Vips så hade jag läst ut boken och vill fortsätta läsa mer.

Rachel lyckades även skapa flera bra konflikter och hon väckte min nyfikenhet till liv.

Jag tänker självklart fortsätta läsa denna vampyrserie 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.