Den trolovade av Kiera Cass

bokomslaget till boken Den trolovade av Kiera Cass inuti en iskula på en frosttäckt grangren.

Lady Hollis Brite är från en högt uppsatt familj och har nu lyckats väcka Kung Jameson uppmärksamhet. När han tillkännager sin kärlek för henne blir hon både chockad och upprymd. För vilken flicka vid hovet vill inte bli drottning och få alla förmåner som ingår? Men Hollis inser snart att det hon trott sig vilja mest av allt kanske ändå inte är det lyckliga slut hon önskar sig.

Denna roman gav min en underhållande läsupplevelse de platta intrigerna och karaktärerna till trots.
Jag behöver inte tänka när jag läser den utan bara följa med. Slutet lämnar mig med en cliffhanger jag anade mig till och jag kommer att läsa nästa del  bara för att se om jag har rätt i resten av mina antaganden eller inte 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.