Biografin Messi av Guillem Balague

messi.1

En utomstående som berättar om Messis karriärsteg inom fotbollen. Jag får ta del av hans långa resa från att vara minstingen i laget som ingen trodde på tills han blev en av världens främsta fotbollsspelare.

Jag får även veta att han hade lätt för att gråta och dra sig in i sin egna instängda värld. En värld där ingen kunde nå honom förens han själv bestämde sig för att lämna den.

Guillem gav mig en objektiv djupdykning i Messis fotbollsvärld. Den är läsvärd, men stundvis tung. Det passade mig eftersom jag har en del kunskap om fotboll och ville fördjupa mig i den världen en stund.

Även om Guillem ger mig en väldigt objektiv syn på Messis framgång så finns det faktiskt en liten gnutta personlighet också. Något jag uppskattade väldigt mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.