Var är Audrey? av Sophie Kinsella

Audrey är fjorton år och har inte gått i skolan på ett bra tag efter att något obehagligt har hänt där. Efter händelsen har hon inte varit sig själv, hon har utvecklat en social fobi. Nu måste hon utmana sig själv för att lyckas komma ut ur sin sociala isolering. Hennes terapeut ger henne i läxa att göra en dokumentärfilm och hon väljer att filma sin egen familj. Det blir en naken, humoristisk och kärleksfull familjeskildring men är det tillräckligt för att bota henne från den sociala fobin?

Denna bok var full av humor, värme, gemenskap och små korn av allvar. Jag letade efter något som kunde ge mig ren underhållning som tröst i en väldigt orolig tid. Denna bok gav mig allt jag sökte. Vilken tur att jag fann detta guldkorn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.