Så blir du framgångsrik av Stefan Ekberg

WP_20140604_007

En bok som som tar med mig ut på en riktig känsloresa. Innehåller massor av härliga tips för att få ett framgångsrikt liv. Vissa tips är så självklara, så enkla att jag har glömt bort dem och det är riktigt roligt att bli påmind. I denna bok fann jag även bra och konkreta övningar som jag kan använda i min vardag.

Stefan skriver på ett enkelt och humoristiskt sätt, med konkreta och självklara tips. Han har ett väldigt speciellt sätt att skriva till mig som läsare. Det är en salig blandning av kritik, hopp och tilltro. Medan jag läser så känns det som om jag sitter på ett fik och pratar med en bästa vän, en vän som kan vara fullständigt ärlig mot mig då han känner mig utan och innan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.