Och sedan var hon borta av Lisa Jewell

Laurels liv slås i spillror när hennes femtonåriga dotter Ellie spårlöst försvinner. Hon hittas aldrig och åren går, men Laurel har aldrig gett upp hoppet om att hitta henne igen.

När hon 10 år senare träffar den karismatiske Floyd och hans dotter får hon en chock. Dottern är nämligen väldigt lik Ellie. Är det bara livets ironi eller är det planerat?

Ju fler böcker jag läser av Lisa desto mer gillar jag henne som författare. Det här ytterligare en nagelbitande relationsthriller som var svår att sluta läsa. Texten är inte för krånglig men inte heller för banal. Lite förutsägbar, men inget som störde min läsupplevelse.

Jag gillade verkligen blandningen mellan den pulshöjande mänskliga psykologin  och den vardagliga realismen. Lisa har blivit en av mina favoritförfattare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.