Mitt liv med Bob av James Bowen

Bob

Detta är andra delen om gatusmarta katten Bob och hans själsfrände James.  Denna gång berättar James om hur Bob har varit hans beskyddare och skyddsängel i tider av sjukdom, svårigheter och till och med livshotande fara.

Han berättar även om sin egen kamp mot drogmissbruket och den starka önskan han hade om att komma bort från gatans hårda värld.

Jag tycker att det är en riktigt vacker framgångssaga som James förmedlar, där kärleken till ett djur är i fokus. 

I denna del får jag som sagt även veta mer om James förflutna än jag fick i Gatukatten Bob. James förflutna är mörkt och dystert men hans berättelse blir aldrig melodramatisk. Utan jag tycker att han förmedlar den på ett väldigt objektivt men ändå personligt sätt. Något jag tycker är ett stort plus.

En riktigt bra bok som förmedlar styrka, hopp och tro till mig som läsare. Jag älskade den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.