Mardrömmar av Emma Andersson

WP_20140523_012 (2)

Fortsättningen på boken ”Där drömmar blir till”

Denna bok var värd att vänta på.

Innan Olivia och Anna lyckas komma tillbaka till drömmarnas värld Enderra så försöker dem leva ett vanligt liv i den ”verkliga” världen med allt vad det innebär, men dem har svårt att koncentrera sig då dem vet att Prinsen som Olivia älskar är försvunnen och inte har hört av sig på flera månader.  När de väl lyckats återvända till Enderra så har den onde Simon Taras makt växt sig starkare, intrigerna i landet har hopat sig och Olivia har svårt att nå fram till Prinsen.

Emma skriver skickligt fram en vacker, magisk och spännande värld som jag älskar att vara i. Karaktärerna växer och utvecklas för varje sida jag läser vilket resultera i att min nyfikenhet ökar och jag kan inte sluta läsa förrän boken är slut. Den lämnar mig med en hungrig längtan efter mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.