Lotte av Lesley Pearse

lotte

Lotte hittas misshandlad och medvetslös på en strand. När hon vaknar upp upptäcker Lotte att hon inte minns något, varken vem hon är eller vad som hänt henne. En desperat kamp för att få tillbaka minnet  påbörjas och det blir mer angeläget när hon får reda på att hon har fött ett barn.

Samtidigt som hon desperat kämpar för att få tillbaka minnet så är någon ute efter att döda henne. När minnet bit för bit kommer tillbaka avslöjas en magstark berättelse om mörka och traumatiska händelse som hon har varit med om. Händelser som hade orsakats av de värsta sortens skurkar och baksluga svindlare som inte tvekade att utnyttja dem svaga och sårbara för att uppfylla sina egna makabra mål.

Har återigen fastnat för en av Lesleys starka romaner om en kvinnas dramatiska öde. Det är hennes skickliga förmåga att skapa spänning och spela på mina känsliga strängar som gör att jag dras till hennes dramer. Språket är både konstfullt och lättläst.

Romanen är självklart inte bara tung och deprimerande utan handlar även om hopp, styrka och hur mycket vänskap kan hela en människa.

Kommer självklart att läsa fler romaner av henne, för jag tror att jag har funnit en till favorit författare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.