Freeway Warrior del 1-2 av Joe Dever

Apokalyptiskt soloäventyr som utspelar sig i Amerika år 2033. 8 år har gått sedan kärnvapenmardrömmen som ödelade norra halva klotet. Det radioaktiva nedfallet dödade alla utom ett fåtal överlevare och du är en av dem.

Du ska nu tillsammans med din grupp försöka nå Kaliforniens kust. Allt ditt mod och en stor dos kvicktänkthet behövs om ni ska nå ert mål oskadda.

Jag har blivit nyförälskad i kombon av spel och litteratur. En stor handlingsplan där jag fick skriva upp de saker, kunskaper och vapen som jag valde åt min karaktär gjorde mig mycket engagerad.

Stundvis fick jag lite hög puls, ibland av spänningen i äventyret och ibland i frustration över den dåliga översättningen. Supertrist med översättningen, men ändock beroendeframkallande. Vill läsa sista delen nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.