Den utvalda av Kiera Cass  

Den utvalda

Hotet från södern har växt. Rebellerna därifrån har börjat attackera utifrån kasttillhörigheterna som är kvar i urvalet. Alltså om någon är en Tvåa, Trea, Fyra eller Femma riskerar den personen att utsättas för en rebellattack bara av den anledningen.

En stor del av landets invånare kommer att kräva att deltagarna hoppar av. Prinsen måste bestämma sig snart för vem han vill ha till sin fru för ju längre de är kvar, desto fler människor kommer att riskera att dö.

Tredje delen i den här dystopiska dokusåpa är lite ojämn i takten tyckte jag men jag är fortfarande såld på samma sätt som jag fastnar för en dråplig realitysåpa.

Ibland stannar jag upp i min läsning och slås av tankar som: ”Gah! Vilken fruktansvärd kvinnosyn. Den passar perfekt i den här dystopiska världen” eller ” Wow! Vilket perfekt sätt att få folk att tänka genus.”

Slutet har ingen cliffhanger och om man vill kan man avbryta serien här, men jag är fortfarande intresserad av att läsa vidare

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.