The Dazzling Heights av Katharine McGee

Andra delen om Leda, Watt, Rylin och Avery som bor i en skyskrapa med tusen våningar.

Leda kämpar med sina minnen och mardrömmar från hennes livs hemskaste kväll. Hon gör allt för att hindra sanningen från att kommer fram.

Watt vill bara glömma och gå vidare. Men Leda lämnar inte honom i fred. Kommer han att våga göra det som krävs för att bli av med henne för gott?

Relyn vinner ett stipendium till en fin skola om ligger högt upp i skyskrapan. Det gör att hennes liv förändras över en natt. Men det betyder också att hon måste träffa killen vars hjärta hon krossat och som gjort detsamma med hennes.

Avery lider av sin kärlek till den personen i världen som hon aldrig kan få. Men hennes desperata längtan efter honom gör att hon glömmer bort vilka konsekvenserna blir om hon ger sig hän till sin kärlek.

Sen har vi ett nytt tillskott till gänget nämligen Calliope. En bohemisk skönhet som anländer till New York fast besluten att skapa uppståndelse…

Jag orkade inte vänta på översättningen längre utan valde att läsa den på originalspråket istället. Återigen är jag helt såld och fast i skyskrapans glittriga, skvallriga och intrigfulla värld.

Liksom första delen ”Tusende våningen” börjar denna bok med att någon hittas död. Sen är gissningsleken i gång för fullt 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.