The Black Coats av Colleen Oakes

Thea kämpar med sorgen efter förlusten av hennes kusin, Natalie, som hittats mördad. Hon kan inte gå vidare när ilskan och längtan efter rättvisa pyr i hennes inre då den som gjort det fortfarande går fri.

När hon får inbjudan till det hemliga sällskapet ”De svarta rockarna” som i åratal har utkrävt hämnd på män som gjort flickor och kvinnor illa, är frestelsen att hämnas sin kusin oemotståndlig och hon går med.

För att kunna genomföra så kallade balanseringar tränar hon varje dag tillsammans med andra tjejer som är i samma situation. När balanseringarna börjar att eskalera till brutalitet inser hon att ”De svarta rockarna” inte bara är det de utger sig att vara. Hon måste bestämma sig för hur långt hon är villig att gå i rättvisans namn innan det är försent.

Det var en snabbläst och händelserik story som innehöll både humor och tänkvärdheter. Språket är rappt och inte så komplext vilket gjorde att läsningen flöt på i ett rätt så högt tempo. Perfekt underhållning vilken sommardag som helst 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.