Belle av Lesley Pears

Belle av Lesley Pears

En dramatisk och spännande berättelse om den unga och naiva flickan Belle. Hon bor på en bordell som hennes mor äger. Belle har ingen aning om vad hennes mor driver för verksamhet, förens hon blir vittne till ett mord på en av flickorna som bor där.

När mördaren lyckas kidnappa Belle och sälja henne till en bordell i Frankrike så börjar Belles kamp för att komma hem igen.

Hela tiden smittar hon människor hon möter med sin livskraft och tillitsfullhet, men det ställer även till det för henne när hon träffar på fel människor.

Över 500 sidor av vackra, dramatiska och stundvis brutala ord om hopp, vänskap och olika livsöden. Romanen är så spännande att jag har svårt att släppa den. Jag måste verkligen tvinga mig själv till att göra det när jag antingen att ska sova eller jobba. 🙂

Det händer hela tiden något och de små andningshålen som jag får är perfekta. Boken handlar om så mycket mer än bara Belles livsöde. Den handlar även om människorna hon möter, deras livshistoria och självklart hennes närmaste som kämpar för att hitta henne. 

Jag älskar verkligen den röda tråden att det alltid finns hopp och att man aldrig ska ge upp. En tråd som går genom hela romanen. Ett stark plus är att Lesley inte bara romantiserar bort konsekvenserna av ett traumatiskt liv.

En dramatisk thriller som har satt djupa spår i min bokälskande själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.