Aldrig släppa taget av Holly Goldberg Sloan

dikt 3

 

I denna bok får jag lära känna Sam som lever ett kringflackande liv tillsammans med sin lillebror som har slutat att prata och deras psykiskt sjuka far. Varje dag är en kamp för deras överlevnad. Sam börjar lessna på det liv de lever, men skulle aldrig kunna överge sin älskade lillebror. När han träffar den lugna prästdottern Emily som drömmer om den stora coola världen förändras hans tillvaro drastiskt. Han får uppleva massor av saker han inte visste att han saknade.

Holly skriver rakt in i mitt hjärta. Med sitt poetiska och dramatiska språk får hon mig att gråta, skratta, skrika och känna med karaktärerna. Detta är en bok som lämnar många fotspår och påminner mig om varför jag älskar att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.